Dit blog werd geschreven door Shanti Kandhai

Geboren en getogen in het zonnige Suriname ben ik voor mijn toenmalige partner naar Nederland geëmigreerd. Ik moest heel erg wennen aan de kou en dat het leven hier veel sneller gaat. Nu woon ik inmiddels al 17 jaar in de mooie grote stad Rotterdam welke nu mijn thuis is.

Met de ademhalingstechnieken van Art of living kwam ik voor het eerst in aanraking in Suriname. Destijds kreeg ik les van de bijzondere teacher Rajshree Patel en mijn liefde voor ademhalingstechnieken werd toen aangewakkerd. Ik krijg zoveel energie van de Sudarshan Kriya terwijl ik mij tegelijkertijd diep ontspannen voel. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik een mooie tool heb gevonden om mijzelf energiek en blij te voelen. Waar ik ook ga, wat ik ook meemaak, zowel de goede als de slechte dingen, ik draag iets heel moois bij me, namelijk de techniek Sudarshan Kriya. Hierdoor kan ik dichtbij mijn hart blijven.

Uit dankbaarheid voor wat het Universum mij heeft gegeven wil ik heel graag het gevoel van liefde en enthousiasme die de ademhalingstechnieken mij geven delen, om zodoende een bijdrage te leveren aan de groei van mensen om me heen. Dit is de reden dat ik zelf recentelijk teacher ben geworden! De teachertraining heb ik in Brazilië gevolgd en wel bij mijn eerste teacher Rajshree Patel. De diepe onvoorwaardelijke liefde die deze bijzondere vrouw als mens geeft maakt op mij steeds weer diepe indruk. En dan Brazilie! ‘WOW; de lieve Brazilianen, de prachtige natuur met name de watervallen en de bergen vond ik fantastisch. Ik raad een ieder aan om de teachers training te volgend, ik had deze training voor geen goud willen missen.

Door de verantwoordelijkheid te nemen om teacher te worden van het Happiness programma van de Art of Living wil ik dit met net zoveel onvoorwaardelijke liefde voor de mens doen als mijn teacher, Rajshree.

Voor meer informatie om de training bij Shanti Kandhai in Rotterdam te volgen: shanti.kandhai@outlook.com.